EGY INJEKCIÓ HATÉKONYSÁGA,

A TŰSZÚRÁS "ÉLMÉNYE" NÉLKÜL!

 

 

Hogyan szabadulhat meg ízületi fájdalmaitól?

 

Minden nap szenvedni az izom és ízületi fájdalmaktól csak, mert valaki azt mondta, hogy negyven év felett ez elkerülhetetlen?

 

Önnek is minden mozdulata fájdalmas grimaszokkal kezdődik? Izom és ízületi problémái miatt a legegyszerűbb napi teendők ellátása is komoly gondot okoz? Negyven év felett ezt sokan természetesnek veszik.

 

idezojel.pngMár elhasználódott a szerkezet … megkopott … nem olyan, mint régen.

 

A folyamatos terhelésektől szenvedhet főleg a derék és a térd. A hosszú időn keresztül végzett ülőmunka hatására elmerevedhet a nyak, váll, hát. Ha ezen tüneteket sokáig elhanyagoljuk komoly mozgásszervi problémák alapjait képezhetik.

 

Pedig ennek nem kellene így lennie!

 

tabla.png

 

Vannak, akik az időre bízzák a gyógyulást és összeszorított fogakkal végzik tovább napi teendőiket. De ez sajnos csak a legritkább esetekben vezet az enyhüléshez. 

 

Pedig milyen jó is lenne újra kötöttségek nélkül mozogni, sétálni, járni, akár szaladni is, ha a gyermek vagy az unoka úgy kívánja, nem igaz?

 

Önnek nem kell a fájdalommal együtt élnie!

 

Csodák biztosan nincsenek, de hosszas és gondos kutatás árán összeállított hatásos készítmények igen.

 

Szakirodalmi adatok alapján bizonyítható, hogy az az illóolaj összetétel, amely ebben a formában csak az Arkánum Senior Balzsamban található meg, a negyven év feletti korosztály kialakult mozgásszervi problémáira hatékony, természetes és gyors megoldást ad.

 

arkanum_senior_balzsam.png

 Arkánum Senior Balzsam

 

Már 1 percen belül megérzi hatását!


 

Vadonatúj termék több, mint 8 éves múlttal

 

Az Arkánum Senior Balzsamot a Magyarországon már 8 éve töretlen népszerűségnek örvendő Arkánum – Sport Balzsamból fejlesztettük tovább.

 

2005 decembere óta majdnem 100 000 magyar ember használta ízületi fájdalmaira az Arkánum – Sport Balzsamot. Mi ezt az időt, és a felhalmozódott tapasztalatokat további fejlesztéseinkhez használtuk fel.

 

Miben jobb az Arkánum Senior Balzsam?

 

pipa.png Régi hatóanyagok, de új arányok

 

 1. Még gyorsabb,
 2. Még erősebb hatás.

 

pipa.png Természetes, vízbázisú alapkrém

 

 1. Még természetesebb alapkrém, olíva-, és napraforgóolaj kivonattal.
 2. Még gyorsabb, még teljesebb felszívódás.
 3. Könnyen lemosható.

 

pipa.png Többrétegű tubus

 

 1. Tároláskor kevesebb illóolajat enged elpárologni, így tovább eltartható a krém, és hosszabb ideig megőrzi magas hatásfokát.
 2. Fóliával zárt tubus, hogy az első kibontásig se párologhasson el a tubusból illóolaj.

 

pipa.png Új gyártó

 

 1. Új, nemzetközileg is elismert, magyar gyártónk technológiai felkészültségére alapozva még erősebb garanciákat tud biztosítani a termék állandó, magas minőségének megőrzésére.

 

 

pipa.png Még szebb csomagolás

 

 1. Ennek bizony nincs kézzel fogható haszna, de a mintául szolgáló somogyi és erdélyi motívumokban reméljük, Ön is kedvét leli majd.

 

 

 

AMÍG ÖN ÁLMODIK, A TERMÉSZET GYÓGYÍTJA

 

Hosszan tartó problémák esetén javasoljuk éjszaka lefekvés előtt bekenni az adott területet. Szánjon rá naponta egyszer öt percet és felejtse el a forgolódásokkal teli éjszakákat.

 

Csak teljesen ép bőrfelület esetén javasolt használata, mivel magas hatóanyag-tartalmának köszönhetően akár kisebb hámsérülések esetén is erősen irritálja a sérült bőrfelületet (magyarán csípni fog).

 

Egy kis adagot nyomjon a kezére, és a kívánt felületbe masszírozza be addig, míg a krém fel nem szívódik. Ez kb. 1 percet vesz igénybe.

 

Ellenjavallt: hámsérülés, valamint az összetevőkkel szembeni érzékenység esetén. Vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön, és 10 éves kor alatt ne használjuk. Gyermekek elől gondosan zárjuk el. Terhes nőknek nem ajánlott (terheseknek semmilyen illóolaj származék használata nem ajánlott).

 

A termék metil-szalicilátot tartalmaz, így szalicil érzékenyeknek nem ajánljuk!

 

Nem ellenjavallt, de javasoljuk, hogy lehetőleg ne nedves bőrfelületen (pl. ne zuhanyzás után) használja a készítményt. Ilyenkor a bőr pórusai ugyanis megnyílnak és az Arkánum Senior Balzsam hatékonysága drasztikusan megnövekszik. Ilyenkor csípő, égető érzést tapasztalhat.

 

Első használat előtt ajánlott bőrpróba alkalmazása. Ennek menete a következő: kenjük be könyökhajlatunkat egy kis mennyiségű krémmel, majd várjunk egy órát, amennyiben nem tapasztalunk allergiás tüneteket (pl. kiütés, viszketés) nyugodtan használhatjuk a terméket.

 

„HOGYAN HASZNÁLJAM NAPKÖZBEN?”

 

Nagyobb megerőltetéssel járó mozgások előtt: csökkenthető a kisebb sérülések, húzódások kialakulásának esélye. Hatóanyagai fokozzák az izmok, ízületek terhelhetőségét.

 

Munkavégzés után: csökken az izomláz kialakulásának kockázata. A túlerőltetésből kialakult izomfeszülések, fájdalmak csökkenthetők. Az illóolajok intenzív regenerálódást elősegítő hatásának köszönhetően az izmok gyorsabban megújulnak.

 

MAGYAR TERMÉK

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a termék magyar feltalálók kutatása alapján jött létre és, hogy az összes gyártási folyamatot idehaza, Magyarországon sikerült megoldanunk.


FOLYÉKONY GYÓGYNÖVÉNYEK

 

A balzsamot főleg természetes hatóanyagok, illóolajok alkotják. Ezen illóolajok mindegyike, irodalmi adatok alapján, egyenként is alkalmas különféle mozgásszervi problémák kezelésére.

 

Az illóolajokat úgy válogatták, hogy hatásuk kiegészítse egymást, ezáltal egy különlegesen összetett megoldást nyújtson.

 

Az illóolajok hígítatlan formában tartalmazzák a növények eszenciáit. Egy percen belül felszívódnak. A véráramba kerülve, pedig olyan koncentráltan fejtik kihatásukat, mintha injekciókat használnánk, a szúrás kellemetlen következményei nélkül.

 

A termék hivatalos és teljes összetétele:

 

Aqua, Arnica Montana Extract, Heliantus Annuus Seed Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Olea Europeae Seed Oil, Symphytum Officinale Root Extract, Glyceryl Starate&Steareth 25&Cetereth 20&Stearyl Alcohol, Eugenia Caryophyllus Oil, Cinnamomum Aromaticum Oil, Lavendula Augustifolia Oil, Methysalicilate, Menthol, Triethanolamine, Acrilates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol&MEPB Paraben’s.

 

KÜLÖNLEGES TUBUS

 

A balzsamot jellemzően naponta többször használják. Néha egész nagy felületeken is pl. derék, vállak, hát, térd. Még ha nem is kell belőle sok, hiszen koncentrátum, akkor sem lett volna értelme csöppnyi kis tégelybe csomagolni.

 

Gondolom, Ön is úgy van ezzel, hogy ha már megveszi és aktívan használja, akkor tartson is ki egy jó ideig. Ennek megfelelően az Arkánum Senior Balzsamot 100 ml-es tubusos kiszerelésben hoztuk forgalomba. Ennek sokáig ki kell tartania.

 

A tubusnál külön figyelmet fordítottunk arra, hogy a tubus fala különleges többrétegű, jól záró anyagból készüljön, így nem engedi elpárologni a balzsam fő hatóanyagait jelentő illóolajokat. Ennek köszönhetően a használat során végig meg fogja őrizni erejét és hatékonyságát.

 

ÖN MITŐL SZOKOTT FÉLNI VÁSÁRLÁSKOR?

 

A legtöbbünk valami ilyesmire gondol, amikor egy új terméket szeretne beszerezni:

 

 1. Vajon tényleg azt kapom majd, amit írtak?
 2. Nálam is működni fog ez a termék?
 3. Mi lesz, ha csak beugrattak a szép szövegekkel, de maga a termék semmit sem ér?
 4. Mi van, ha csak pénzkidobás az egész?
 5. Ha később kiderül, hogy semmit sem ér, akkor elvesztek egy csomó pénzt.

 

Megértem az Ön aggodalmait, hiszem bennünk is hasonlók merülnek fel, amikor látatlanban veszünk meg egy készítményt. Ezért egy olyan ajánlatot dolgoztunk ki Önnek, ami alapján kizárt, hogy bármi veszteség érhetné, vagy akár csak felmerülhetne a fenti kérdések bármelyike.

 

VÁSÁRLÁS ELŐTT: PRÓBÁLJA KI A TERMÉKET INGYEN!

 

Ha bizonytalan a termék hatékonyságában próbálja ki a vásárlás előtt. Maga a próba minden fennmaradó kérdését egy pillanat alatt megválaszolja majd.

 

Ön a bedörzsölés után 2 perc múlva már biztosan tudni fogja, hogy:

 

 1. hatékonyabb-e ez a készítmény, mint amit eddig használt ízületi problémáira?
 2. beválik-e Önnél ez az új krém?
 3. a sok marketing szöveg csak humbug volt, vagy az igazi tényeket ecsetelte?
 4. egy újabb készítmény, amiben csalódnia kellett, vagy végre egy balzsam, ami valóban segít?

 

Mi merjük vállalni a megmérettetést, hogy Ön ne csalódhasson vásárlás után az Arkánum Senior Balzsamban.

 

Hogyan juthat hozzá ingyenes termékmintához?

 

Regisztráljon most oldalunkon, és a csak feliratkozott olvasóinknak fenntartott zárt felületeken elérhető tanulmányaink, és hanganyagaink mellett, most ingyen küldünk Önnek egy ingyenes (minden költséget mi állunk!) Arkánum-Senior Balzsam termékmintát is!

 

 

 

Rendben. Ön kipróbálhatta vásárlás előtt a készítményt. De mi lesz, ha majd konkrétan pénzt ad ki a termékért, és akkor lesz valami probléma vele? Nos, erre is gondoltunk.

 

VÁSÁRLÁS UTÁN: IDŐHATÁR NÉLKÜLI, 100%-OS PÉNZ-VISSZAFIZETÉSI GARANCIA

 

100_garancia.gifAnnak érdekében, hogy Ön véletlenül se csalódhasson bennünk, még egy garast leteszünk termékünk mellé:

 

Ha megvásárlás után bármikor úgy érzi, hogy nem használ az Arkánum Senior Balzsam Önnek, csak küldje vissza a számlát meg a terméket egy levélben és mi minden kérdés, vagy vita nélkül visszafizetjük Önnek a termék teljes vételi összegét.

 

* Figyelem! Pénzvisszafizetést csak akkor tudunk vállalni, ha a tubusból maximum a fele hiányzik. Ez számokkal kifejezve azt jelenti, hogy a visszaküldött tubus súlya 60 g-nál több. Mivel a teljes tubus 100 ml-es, Ön nyugodtan elhasználhat 50 ml-t belőle (sok hasonló kategóriás terméknél ez a mennyiség egy teljes tubust jelentene!), amely aktív napi használat mellett is legalább 1 hónapra elegendő lehet.

A pénzvisszafizetési garancia csak a termékre vonatkozik. A felmerülő postaköltségeket sajnos nem tudjuk visszatéríteni.

 

+1 BÓNUSZ: A TELJES POSTAKÖLTSÉGET ÁTVÁLLALJUK!

 

bonus1.gif

On-line bankkártyás fizetés esetén

 • 5 000 Ft-os rendelésig 700 Ft,
 • 5 000 Ft rendelés felett INGYENES!


Utánvétes fizetés esetén

 • 15 000 Ft-os rendelésig 1090 Ft,
 • 15 000 Ft rendelés felett INGYENES!

 

+2 BÓNUSZ: A CSOMAGJÁT MÁR MÁSNAPRA KISZÁLLÍTJUK!

 

bonus2.gifA déli 12.00 óráig leadott megrendeléseket a következő munkanapon már ki is szállítjuk Önnek!

 

A csomagokat a gyors és megbízható kiszállítás érdekében a GLS futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

 

Mit jelent a futárszolgálattal kötött együttműködésünk Önnek?

 

 1. Nem kell napokig várakoznia, vagy azt találgatnia, vajon mikor érkezik a megrendelt enyhülés. Ön az országban bárhol lakjon is, a megrendelést követő munkanapon már kézhez kapja termékünket.
   
 2. Nincsenek többé elkallódott csomagok. Nincs többé bizonytalanság, hogy mikor érkezik a készítmény. A csomag útja nyomon követhető, így ha Ön nem kapná meg a várt időpontban a csomagot, ügyfélszolgálatunkon pontosan meg tudják mondani, hogy a kiszállítás során hol van éppen a termék.
   
 3. Ha Önnek a kiszállítás időszakában (8-12 óra között) el kell mennie otthonról, nem kell azon aggódnia, hogy hogyan kapja meg a terméket, ha elkerüli a futárt. A rendeléskor megadott telefonszámán keresztül a futár egyeztetni tud Önnel, ha éppen a kiszállítás időpontjában nem tartózkodik otthon.


+3 BÓNUSZ: BIZTONSÁGOS INTERNETES RENDELÉS!

 

bonus3.gifÖnnek is vannak fenntartásai az internetes vásárlásokkal szemben?

 

Ma az emberek nagy része már napi szinten is vásárol internetes áruházakban, de sokaknak még vannak aggodalmai ezzel kapcsolatban.

 

Hogy eloszlassuk esetleges aggályait, internetes áruházunkat úgy alakítottuk ki, hogy az Ön adatai ne sérülhessenek.

 

Nem kérünk Öntől bankszámla számokat, sem semmilyen banki kódokat!

 

Ön csak megadja a címét, ahova szeretné, ha kiszállítanánk a terméket (ez lehet munkahely is) és számlázási címét, ha az eltér a kiszállítási címtől.

 

A futár kiviszi Önnek házhoz a terméket és csak akkor kell fizetnie érte, ha átveszi a csomagot. Készpénzben.

 

Ha végül úgy dönt, hogy nem veszi át, akkor ezt csak közölje a futárral, aki vitatkozás nélkül visszahozza a csomagunkat. Ha visszaküldi a csomagot Önnek, azért semmit nem kell fizetnie.

 

Így az interneten nem szivároghatnak ki semmilyen, az Ön anyagi biztonságát fenyegető adatok, hiszen nem is kérünk Öntől ilyesmit.

 

 Tökéletes, kockázatmentes vásárlás

 

Ön kipróbálhatja a terméket a vásárlás előtt, és visszaküldheti bármikor a vásárlás után. Így mi átvállaltuk a vásárlással járó minden lehetséges kockázatát.

 

Ha ízületi problémáira még nem sikerült kielégítő megoldást találnia, akkor ne halogassa tovább a döntést.

 

Rendelje meg most az Arkánum Senior Balzsamot kockázatok nélkül!

 

 

Kérem, válasszon!

 

 

IGEN, MEGRENDELEM!

 

 

Ingyen mintát kérek!

 

 

 

Ismeri már az Arkánum Senior Balzsamot? 

 

arkanum_senior_balzsam_jobb.png

 

Most 100%-os pénz-visszafizetési garanciával itt tudja megrendelni.

 

IGEN, MEGRENDELEM!

 

Bizonytalan? Vásárlás elott szeretné megtapasztalni a balzsam hatását?

 

INGYEN MINTÁT KÉREK!

Néhány őszinte vélemény anyagainkról

 

Kedves Vajda Zsolt!

Köszönöm a sok hasznos jótanácsot, "leckét". Van amit már is betartok, van amit még csak próbálgatok. Köszönöm ezt a szép záró levelet is, ebből számomra azt tűnt ki, hogy ön tényleg segíteni akar az embereken. Ráadásul önzetlenül.
További jó és eredményes munkát kívánok!

Üdvözlettel

Bogdán Lilian

Kedves Vajda Zsolt,

Köszönöm, hogy részese lehettem a 40 év feletti izom és izületi panaszok
orvoslása előadás sorozatnak. Az értékes mindenre kiterjedő tanulmány mellyet megkaptunk,
igazi napi kezelhetőségre ad lehetőséget, kiegészítve a Hátfájás nélkül című könyvvel,biztos
számomra is használható segítséget nyújt az életvitel további részéhez.

Maradok tisztelettel és szívből köszönöm munkáját:
Tiszi-Tiszeker Róbert

Tiszi-Tiszeker Róbert

Nagyon köszönöm azt a sok-sok segítséget,amit kaptam Öntől kedves Vajda Zsolt!
Nagyon sok jó ötlettel, tanáccsal lettem gazdagabb. Igyekszem betartani őket.
Ha más témában is születnek ilyenek, szivesen olvasom továbbra is a hírleveleit.
Még egyszer köszönöm ! Sok sikert, erőt és egészséget kívánok Önnek!

Kocsisné Zsuzsa

Tisztelt Vajda Zsolt!

Nagyon köszönöm a továbbképzést.Igazán sok újdonságot tudott bemutatni,és
feladta a leckét életvitel ügyben. Már csak meg kell valósítani és ez a
legnehezebb.
További szép napot és eredményes munkát kívánok Önnek:

Maczalák Ildikó - Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinika